De lekkerste High Tea

Central Park zorgt voor een heerlijke High Tea. Lekker met vrienden genieten van overheerlijke sandwiches, koekjes, cakejes en nog veel meer lekkere dingen.

Wist je dat?
De High Tea van Central Park ver buiten Apeldoorn en omstreken bekend is om haar kwaliteit en mooie verse producten die wij gebruiken? Wij proberen er een mooie ervaring voor u van te maken met allerlei lekkere hapjes en thee. Allerlei kleine hapjes welke allemaal vers bereid worden. Onze High Tea is al jaren een succes en net even iets anders als anderen. Deze High Tea moet je geproefd hebben. Een proeverij bestaande uit cheesecake, chocoladetaart, worteltaart, appeltaart, bananacake en scones. Geserveerd met verse slagroom en jam. De High Tea van Central Park Apeldoorn is om je vingers bij af te likken! Na deze zoete proeverij serveren we een gedeelte hartige hapjes: Als afsluiter hartige sandwiches met kaas, pesto, roomkaas, bieslook, kip, mosterddille saus en een wrapje zalm. Heb je al zin gekregen in onze High Tea? Reserveer dan snel een plekje om onze High Tea te komen proeven. Wij serveren ook een variant op de "gewone" High Tea, namelijk de Healthy Tea. Deze High Tea / Healthy Tea is gebaseerd op superfoods. Erg lekker en heel gezond. Voor de Healthy Tea wel graag van te voren reserveren. Naast onze High Tea kan je ook genieten van onze vele soorten thee, wij serveren thee in allerlei smaken en varianten.

Central Park Apeldoorn ligt midden in het centrum van Apeldoorn aan de Kapelstraat 1 Telefoon 055 - 578 62 96 kijk voor meer informatie op onze homepage, hier vind je ook informatie over onder andere onze lunch, want ook voor lunchen in Apeldoorn moet je bij Central Park zijn. Lunchroom Central Park Apeldoorn heeft een zeer uitgebreide menukaart met veel biologische en eerlijke producten.

Hopelijk tot snel bij Central Park Apeldoorn, de gezelligste lunchroom van Apeldoorn.